miercuri, 29 aprilie 2009

Pentru mult mai binele nostru

Dragii mei,
A sosit timpul ca în sfîrșit să fim luați în serios de către autorități. Prea multă vreme am fost tratați cu indeferență de către factorii decizionali ai acestei rânduiri sociale râncede!

Dar acum ne stă la dispoziție o platformă nouă, revoluționară, pentru a ne exprima părerile: PetitieOnline.ro. Un site unic, sosit exact la timp avînd în vedere iminența trecerii noastre în epoca vărsătorului. Acei oameni minunați care postează acolo, știu că opinia sau obiecția unei persoane oarecare, pur și simplu nu va mai putea fi ignorată de către autoritați dacă aceasta e suținută de semnătura virtuală a altei persone.

Propun să participăm cu toții la schimbarea inspre mai bine a lumii, semnând toate petițiile online! Sau daca crezi că nu ai timp sau nu te interesează câtuși de puțin soarta omenirii, măcar semnează petiția noastră. Astfel, în sfîrșit, vocile noastre online se vor ridica într-un unison online către cer, ca un tunet online și vor cutremura structurile putrede ale elitei politice, iar adevarul va ieși din nou la suprafață, unde va pluti, îndelung, ca o floare de cireș rozalie pe oglinda unui iaz. Iazul ăsta fiind de fapt o BALTĂ cu apă PUTUROASĂ, infestată cu mormoloci MINCINOȘI care OTRĂVESC omenirea cu ghearele lor înfipte adânc ÎN hipotalamusul gîndirii NOASTRE colective!
Scuzați entuziasmul, dar simt că timpul schimbarii a sosit!

SEMNEZĂ BĂ PETIȚIA! Te rog. Petiția noastră. Semneaz-o. Sau nu.

Mulțumim.
Frontul Unitar al Cetatenilor Intransigenti (divizia activistă a The Much Betters- șilor)

luni, 13 aprilie 2009

Night Life

Salutări din studioul Firedrill din Arad! Alături de mine se află colegul meu de trupă, Goodies (care dă din cap că el nu-i aici). Am încercat să finalizăm o piesă să mai publicăm ceva pentru toți fanii noștrii, adică pentru Dorin și pentru băiatul ăla mai blond și grăsuț care tot îmi cere țigari pe la chefuri.
Pentru voi. Enjoy!





The stage is on fire by Baro

duminică, 5 aprilie 2009

Csumbornyak

Prin arhivele noastre, care se întind pe zeci de harduri prăfuite, am redescoperit o piesă simpatică din 2003. Înregistrată în bucătăria unei garsoniere din minunatul cartier Aurel Vlaicu alături de Fly cel năzdrăvan care ulterior, împreună cu trupa lui, Habar au luat muzica în serios și chiar au reușit să se lanseze și pe plan național. Bravo bey! Urmează pieasa etno-filingoasă Csumbornyåk:




daduj