duminică, 18 ianuarie 2009

Despre noi

the much betters se vrea a fi o formaţie muzicală compusă din:

xoom -meclofon, dume, chestii
goodies -ritmuri, feeling
firedrill -butoane, alte frecvenţe

Tri arădeni care se întâlnesc săptămânal într-un studio amenajat la subsolul unei case a cărei locaţie exactă nu poate fi divulgată din motive de siguranţă (n.t.: Arad, cartierul Gradişte, strada Zamfirescu nr 31, prima casă pe dreapta, sunaţi de două ori la sonerie!). Folosind un calculator, un Roland mc808, o Nova si nişte sisteme eliminatoare de linişte tip yamaha, trupa The much betters extrage cu grijă tăcerea acumulată în încapere în timpul săptămânii, înlocuind-o cu produse muzicale, o serie de sunete atent alese şi compilate gen electro. Spaţiul astfel pregătit devine propice pentru a propulsa ascultătorul, prin intermediul sinesteziei audio-vizuale, în diverse călătorii psihodelice (sic) cu efect terapeutic, sau pentru a mânca pizza şi a bea ca porcu până dimineaţă.

Formula originală, influenţele d’n’b breakbeat, sunetele și armoniile complexe, garantează izolarea eficientă a încăperii împotriva infestării nedorite cu tăcere..

Acum poţi încerca şi tu cîteva din produsele The Much Betters, nu foarte revoluţionare, gratis!
"Nu doar acoperă liniştea, cum o fac alte produse, o elimină!"


(conţinut redus de solou interminabil de chitară. Nu conţine E-uri, toxine sau saxofon. 100% digital adica în codarea informaţiei nu s-au folosit decat strict 1 şi 0 fără impuritaţi gen 3 )

notă. În cazul în care testaţi produsul nostru într-un apartament de bloc vă rugăm ţineţi cont si de vecini! Dacă aceştia vă indica nivelul prea mare de liniste din locuintzele lor (prin lovituri repetate în calorifer) măriţi puterea de extragere a liniştii şi suplimentaţi volumul de substituire a acesteia cu muzică marca “the much betters” astfel încât şi conlocuitorii (saracii) să beneficieze, măcar parţial de avantajele produselor noastre superioare. Vă mulţumim pentru responsbilitatea asumată!
mulţumiri membrului onorific TMB: Vitzi!
contact: themuchbetters@gmail.com