marți, 24 martie 2009

O cauză umanitară

Întrerup pentru moment şirul articolelor triviale, încercând să atrag atenţia celor care hoinăresc pe aceste meleaguri îndepărtate ale internetului asupra unei probleme deosebit de serioase. Vreau să fac pe aceasta cale un apel călduros cititorilor, prietenilor, semenilor de pretutindeni, să dea dovadă de compasiune. și în cazul în care vreodată, indiferent de circumstanţe mă văd purtând un astfel de dispozitiv, …
...un handsfree bluefututh sau ce, de genul ăsta, să se furişeze tiptil în spatele meu cu un hârleţ şi să-mi aplice o lovitură zdravănă în zona cefei. Odată căzut la pământ, folosind acelaşi hârleţ vă rog să-mi desprindeţi complet ţeasta de restul corpului. Opţional, căpăţâna defectuoasă se poate introduce într-o plasă de rafie pentru a bate cu ea pe toţi cei care îmi sar în ajutor până şi aceştia devin un fel de zacuscă însângerată. Vă veţi putea apoi debarasa de corpul meu neînsufleţit prin metoda dvs. preferată. De exemplu, aruncându-l la gunoi. Sau de ce să vă stresaţi? Lasaţi-l dracului, acolo în mijlocul mall-ului, seminarului Amway sau unde-o fi.

Mi-aţi face o mare favoare, pentru că atunci când mă veţi vedea cu un astfel de aparat să ştiţi că fie:
1. am devenit un zombi inconştient, controlat din spaţiu de către fiinţe extraterestre ostile, cu organe de reproducere microscopice şi cu o specializare în vânzări, parte dintr-un complot ilar de subjugare a galaxiei, fie

2. sunt un mitocan, lipsit de orice bun simţ care trăieşte cu impresia că dispozitivul trebuie purtat tot timpul pentru că, uau.. arată atât de cooool! (De fapt ai fi mai cool dacă ai umbla cu o pereche de ochelari de soare modelaţi din chirpici şi cu un lanţ de cremvurşti în jurul gâtului, boule! A.. scuză-mă, nu cu mine vorbeai.. vorbeşti la telefon.. mda nu mi-am dat seama..)

Singura situaţie care ar putea justifica într-un fel oarecare purtarea acestei porcării ar fi dacă un accident bizar de vânătoare sau ceva de genul ar avea ca rezultat pierderea bilaterală a tragusului (partea aia mică de cartilaj al urechii care la oameni normali ţine căştile la loc)

tragus. ok?

În orice altă situaţie, creatura care se șpațiră cu chestia asta abominabilă pe urechi nu poate fi încadrată nici cu indulgenţă în categoria fiinţelor demne de existenţă şi scurtarea vieţii sale putrede va constitui o binecuvântare pentru întreaga planetă. Aşa că, vă mulţumesc anticipat, şi fără ezitare: Zbang, crax, tomberon!


Alte accesorii trendy/cool remarcabile.

Pentru doamne:

Ornamente din macrameu pentru ochelari de soare. Super cool baby!

sau, manuşi ulitmu răcnet, inspirate din look-ul mult râvnit al siderurgiştilor. Mega cool.


pentru bucătărie: separatorul de galbenuşuri:

poftă bună!


pentru maşină:


1. alegi culoarea:

2. montezii...

3. bang! Eşti cel mai cool!


Sau pentru copil. Pentru că oricum te-ai săturat să-i tot vezi faţa aia plângăcioasă, acest excelent dispozitiv de la Toshiba penru jocuri 3D:


Hidrocefalis 3000 DX

(mersi Dana)